Olen varsin järkyttyneessä olotilassa, en osaa edes kuvata sitä. En voi uskoa sitä mitä ystäväni sanoi, en olisi uskonut hänestä.

---

Biisi on tietysti Lifehousen First time

---

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mustasiipinen enkeli

 

Poika tietää, häntä suojellaan. Mustasiipinen enkeli olisi aina hänen vasemmalla puolellaan. Tämä suojelee ja auttaa. Tukee ja pelastaa. Mustat siivet vilahtavat ja poika hymyilee.

 

Pojalle on sanottu että hänen isoveljensä on nyt mustasiipinen enkeli. Hän itse asiassa tietää itsekin, ettei hänen veljellään ole valkoisia siipiä. Aina välillä mustat siivet vilahtavat hänen vasemmalla puolellaan.

 

Kyllä poika tiesi, vaikka kukaan ei niin uskonutkaan, millainen ihminen saa mustat siivet.

 

Valkoiset siivet saa ihminen, joka on kuollut luonnollisesti tai vahingossa. Esimerkiksi vanhuuteen ja sairauksiin kuolleet saavat valkoiset siivet. Samoin myös ne, jotka ovat kuolleet tapaturmassa.

 

Mustat siivet taas saa ihminen, joka on itse aiheuttanut kuolemansa ja toivonut sitä. Huumeiden käyttäjät ja itsemurhan tehneet, esimerkiksi saavat mustat siivet.

 

Hänen isoveljensä on mustasiipinen enkeli. Veli oli käyttänyt huumeita, tarkemmin sanottuna hallusinaatiogeenejä. Hän oli luullut voivansa lentää. Heittäydyttyään katolta, hän ei ollut tajunnut mitä oli tehnyt.

 

Mustat siivet vilahtivat pojan vasemmalla puolella ja jälleen hymy kaartui pojan poskille.